Vâlcea: O femeie și-a ținut bebelușul mort în casă timp de cinci zile

Vâlcea: O femeie și-a ținut bebelușul mort în casă timp de cinci zile

O femeie de 31 de ani din comuna Roeşti, județul Vâlcea, este cercetată pentru ucidere din culpă, după ce poliţiştii au găsit în curtea locuinţei acesteia cadavrul copilului său nou-născut şi au stabilit că bebeluşul mort a fost ţinut în casă timp de cinci zile.

Un medic din zonă a anunţat că mama, aflată în evidenţele sale ca fiind însărcinată în 33 de săptămâni, nu mai are urme vizibile de sarcină şi nici nu figurează în evidenţele spitalelor că ar fi născut, relatează Mediafax.

În aceste condiţii, poliţiştii care au mers acasă la femeie au găsit cadavrul nou-născutului în curtea casei, acoperit cu haine. Ancheta deschisă de poliţişti a scos la iveală faptul că femeia a născut acasă, în 19 septembrie, după ce a fost bătută de soţul său.

Fără să verifice dacă copilul trăieşte sau nu, femeia l-a înfăşurat în mai multe cârpe şi l-a ţinut în holul locuinţei până în 24 septembrie, când l-a scos în curte.

Cadavrul copilului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili dacă bebelușul s-a născut mort sau dacă a fost lăsat să moară.

Tags:
Ultima oră