Vâlcea: Un muncitor a murit strivit de un copac, într-una din exploatările forestiere din Câineni

Vâlcea: Un muncitor a murit strivit de un copac, într-una din exploatările forestiere din Câineni
Foto: ziaruldevalcea.ro

Un bărbat din județul Vâlcea a murit, sâmbătă, strivit de un copac, într-una din exploatările forestiere din Câineni, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, se afla la o altitudine de circa 900 de metri, în exploatarea forestieră deţinută de o firmă din Argeş pe Valea Scăunelelor, în comuna Câineni. Accidentul s-a produs din cauza neatenţiei muncitorilor.

La faţa locului au ajuns paramedicii de la Brezoi şi salvamontiştii vâlceni, dar şi un elicopter SMURD pentru a-l transporta pe muncitor la spitalul din Sibiu.

În ciuda eforturilor salvatorilor, bărbatul a decedat înainte ca aceștia să ajungă la fața locului.

Parchetul de pe lângă Judeătoria Brezoi şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea au deschis o anchetă în acest caz.

Ultima oră
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară