Vânt puternic în București: Un copac a căzut peste 4 mașini, în Banu Manta

Vânt puternic în București: Un copac a căzut peste 4 mașini, în Banu Manta

Vântul a făcut ravagii joi seară în Capitală. Patru autoturisme au fost avariate după ce un copac a căzut peste acestea, pe Bulevardul Banu Manta. Locuitorii din zonă susţin că au sesizat în mai multe rânduri autorităţile în privința arborilor periculosi, însă acestea nu au luat nicio măsură.

Locatarii din zonă spun că pomul avea rădăcinile putrede şi că au anunţat autorităţile de mai multe ori, însă acestea i-au ignorat.

„Ce să aud, mi-am dat seama că e copacul pentru că au mai fost făcute reclamaţii, cum că e uscat, şi ADP-ul nu s-a sinchisit să-l taie până acum de câţiva ani. Pur şi simplu a început să bată vântul foarte tare şi s-a auzit cum s-a rupt, a pârâit”, a declarat un martor.

Două echipaje de pompieri s-au deplasat imediat la faţa locului, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Bucureștiul se află vineri sub cod galben de precipitații abundente și vânt puternic.

București: Copac căzut peste 4 mașini

Embed:
Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani