Vaslui: Fiul unui fost judecător a fost condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de droguri

Vaslui: Fiul unui fost judecător a fost condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de droguri
Foto: citynews.ro

Fiul unui fost judecător, în prezent avocat la Baroul Vaslui, a fost condamnat, joi, la patru ani și șase luni de închisoare cu executare eptnru trafic și consum de droguri de risc și mare risc, relatează Mediafax.

Magistraţii Tribunalului Vaslui l-au condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare pe Dan Năstasă Bratosin, fiul unei foste judecătoare care este în prezent avocat la Baroul Vaslui, după ce a vândut stupefiante la studenți și elevi din municipiile Vaslui și iași.

Totodată, un prieten de-al tânărului, elev la un liceu din municipiul Huşi, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri de risc, cu un termen de supraveghere de opt ani.

Dan Năstasă Bratosin a fost arestat preventiv la sfârşitul lunii aprilie 2013, alături de alţi patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, sub acuzaţiile de trafic şi consum de droguri de risc, după ce, timp de un an, a vândut stupefiante la studenţi şi elevi din municipiile Huşi şi Iaşi.