Vatmanul tramvaiului implicat în accidentul de la Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore

Vatmanul tramvaiului implicat în accidentul de la Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore
Foto: ziuadecj.ro

Vatmanul tramvaiului implicat în accidentul de luni, de la Iaşi, a fost reţinut, miercuri seara, fiind acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

În urma accidentului soldat cu un mort şi trei răniţi, Cristian Diaconu, vatmanul tramvaiului, a fost audiat miercuri, de către poliţiştii şi procurorii ieşeni, care au decis să-l reţină pentru 24 de ore.

Un accident s-a produs luni, în zona Fundaţie, după ce un tramvai a intrat într-o coloană de maşini care erau oprite pe linia de mijlocului de transport, la semafor. Tramvaiul, care era plin cu pasageri, a lovit mortal o persoană, iar alte cinci au fost rănite.

Vatmanul tramvaiului a fost reţinut

Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome