Victor Ponta, acuzații grave la adresa unui jurnalist: "Mi s-a spart contul de Instagram și s-a pus o poză cu fiica mea minoră" (VIDEO)

Victor Ponta, acuzații grave la adresa unui jurnalist: "Mi s-a spart contul de Instagram și s-a pus o poză cu fiica mea minoră" (VIDEO)

Invitat luni seară în studioul B1TV, Victor Ponta a vorbit despre dispariția sa din spațiul public din ultimele săptămâni, absență ce a stârnit numeroase zvonuri.

"Am făcut un lucru extraordinar pe care nu îl face nimeni în România, în sensul că de Paște am fost cu familia plecat. Și de astăzi am fost la Parlament la muncă, de mâine la comisie la Parlament, văd că e activitate parlamentară și slavă domnului", a afirmat fostul premier.

Victor Ponta s-a arărat destul de deranjat de faptul că fiica sa care este minoră a fost folosită în "bătăliile politice" după ce i-a fost spart contul.

"M-a deranjat un singur lucru, faptul că mi s-a spart contul de Instagram și s-a pus o poză cu fiica mea minoră. Eu cât fac politică înțeleg să mă supun tuturor rigorilor politice, nu înțeleg când sunt folosiți copii în bătăliile astea politice. Dar mă rog, așa este în România", a acuzat Victor Ponta.

Victor Ponta, acuzații grave la adresa unui jurnalist: "Mi s-a spart contul de Instagram și s-a pus o poză cu fiica mea minoră"

#DIRECT_ONE_er5aml#

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său