Victor Ponta, despre ancheta în dosarul său: Îmi doresc să se finalizeze totul mai repede (VIDEO)

Victor Ponta, despre ancheta în dosarul său: Îmi doresc să se finalizeze totul mai repede (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marți că este fericit că ancheta în dosarul său este aproape finalizată, făcând referire la declarația șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Este cea mai bună veste. De aia am cerut disjungerea. Îmi doresc să se finalizeze totul mai repede. Mă bucur de ce a zis procurorul șef. Doresc să am cât mai repede o soluție. Cu cât se termină mai repede, cu atât mai bine”
, a spus Ponta, precizând că încă nu a primit niciun răspuns de la procuror.

„Când va decide procurorul o să aflu și eu și o să aflați și voi”
, a mai explicat premierul.

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus marți că ancheta în dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizată. (Detalii AICI)

Victor Ponta, despre ancheta în dosarul său: Îmi doresc să se finalizeze totul mai repede

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)