Victor Ponta, ironizat de Traian Băsescu: Este singurul care putea să o bată pe Serena Williams (VIDEO)

Victor Ponta, ironizat de Traian Băsescu: Este singurul care putea să o bată pe Serena Williams (VIDEO)
Foto: mondonews.ro

Victor Ponta, ţinta ironiilor preşedintelui Traian Băsescu! Şeful statului a declarat, amuzat, că prim-ministrul este singurul care putea să o bată pe Serena Williams la Turneul Campioanelor. Preşedintele, care s-a aflat la o reuniune cu liderii PMP în Centrul Vechi, le-a arătat jurnaliştilor o fotografie avându-l în prim-plan pe şeful Executivului, infatisat într-o manieră comică, îmbrăcat în costum de tenis roz.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu liderii PMP şi cu primarul Clujului, Emil Boc, la un restaurant din Capitală, unde au luat masa şi au discutat mai multe subiecte. La un moment dat, şeful statului şi-a îndreptat atenţia şi către jurnaliştii aflaţi în apropiere, cu care a împărtăşit un moment comic. Degajat, preşedintele a arătat presei o fotografie cu. premierul Victor Ponta pe ecranul telefonului, prilej de amuzament pentru toţi cei prezenţi.

”Era o fotografie cu singurul care putea să o bată pe Serena Williams azi. Victor Ponta putea să o bată. Uite, ia uite. Circulă pe Internet și am primit-o, m-a distrat poza”, a spus președintele amuzat.

Victor Ponta, ironizat de Traian Băsescu