Victor Ponta: Poșta Română este în pericol de a fi declarată în insolvență. Am dispus controale

Victor Ponta: Poșta Română este în pericol de a fi declarată în insolvență. Am dispus controale

Premierul Victor Ponta a anunțat miercuri că a dispus controale la Poșta Română și la Agenția Domeniilor Statului, unde s-au înregistrat datorii de sute de milioane de lei.

Președintele PSD a declarat că Poșta Română de află în pericol de a fi declarată în insolvență, însumând amenzi de peste 200 de milioane de lei.

„Am decis ca mâine să fie efectuate controlae la Poșta Română, unde compania naționalp se află în periiol de a fi declarată în insolvență, deoarece fosta conducere având asistența juridică asigurată de un poltiician foarte cunoscut a pierdut toate procesele si are de plătit o amendă de 103 milioane față Consiliul Concurenței și la ANAF 110 mililioane de lei”, a declarat premierul.

Potrivit acestuia, al doilea control are loc la Agenția Domeniilor Statului, unde s-au înregistrat creanțe în valoare de 375 milioane de RON.

„Avem obligația de a opri aceste proceduri de fraudare a banului public”, a mai spus Victor Ponta.

Premierul a acuzat fostul Guvern Boc că nu a rezervat niciun leu în buget pentru organizarea alegerilor parlamentare din toamna acestui an, ceea ce va ridica noi probleme de finanţare actualului Executiv.
       
El a arătat că necesarul de finanţare pentru alegeri este estimat, într-o evaluare optimistă, la 200 milioane lei.

Victor Ponta a dispus controale la Poșta Română

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_19203').select();" id="embed_text_19203" />