Victor Ponta și Inna au făcut schimb de urări pe Facebook (FOTO)

Victor Ponta și Inna au făcut schimb de urări pe Facebook (FOTO)

Inna și premierul Victor Ponta au purtat joi o scurtă discuție pe Facebook, ambii comentând la postarea de „la mulți ani” transmisă de premier cu ocazia zilei de naștere a artistei, relatează România TV.

„Domnule premier Ponta, nu mă așteptam! Vă mulțumesc asemenea și vă doresc sănătate!”, a scris Inna pe pagina de Facebook a prim-ministrului, ca răspuns la mesajul de „la mulți ani și mult succes” transmis de șeful Guvernului.

Mesajul „mulțumesc asemenea”, corelat cu mesajul premierului (succes!) echivalează cu un semnal de susținere pentru campania electorală pentru candidatul la președinție Victor Ponta.

La rândul său, Ponta i-a mulțumit artistei pentru urare și i-a transmis că Andrei și Irina, cei doi copii ai săi, sunt „mari fani”.

Prim-ministrul a felicitat-o astăzi pe Inna cu ocazia zilei de naștere. Artista, cu milioane de fani în toată lumea, a împlinit joi 28 de ani. „La mulți ani, Inna! Mult succes în continuare”, a scris Victor Ponta pe pagina sa oficială de Facebook.

Urarea a atras foarte multe comentarii pozitive și like-uri din partea prietenilor prim-ministrului de pe rețeaua de socializare.

Chiar și Fortza ZU s-a implicat în discuție, urându-i „la mulți ani” artistei.

Drept replică, Echipa VP i-a felicitat pe reprezentanții ZU pentru tortul pe care i l-au făcut cadou Innei de ziua ei, făcând și un schimb de like-uri la comentarii.