Videle: Locomotiva unui tren a luat foc. 250 de călători s-au autoevacuat

Videle: Locomotiva unui tren a luat foc. 250 de călători s-au autoevacuat
Captură Video - Antena 3

Locomotiva electrică a unui tren a luat foc în Videle, Teleorman. 250 de călători s-au autoevacuat.

Locomotiva unui tren a luat foc

ISU Teleorman a transmis că aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, informează Antena 3.

Flăcările s-au manifestat la locomotivă și parțial la un vagon de călători. Pompierii acționează acum pentru lichidarea incendiului.

Trenul trebuia să ajungă în Arad.

Pasagerii cu destinația Craiova și Filiași sunt preluați cu trenul RE 9015 București Nord – Târgu Jiu, iar cei cu destinația Timișoara / Arad vor continua călătoria cu trenul IR 349, care va avea altă locomotivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)