Vreme capricioasă cu ploi și vânt puternic până miercuri la ora 20:00 (VIDEO)

Vreme capricioasă cu ploi și vânt puternic până miercuri la ora 20:00 (VIDEO)

 Până la ora 20 se menţine în vigoarea atenţionarea meteorologilor de ploi şi vânt puternic.  Şi hidrologii au emis un cod galben pentru râuri din 5 judeţe valabil tot până la ora 20, informează B1 TV.

”Informarea este valabilă până diseară la ora 20:00. Vremea se îndreaptă începând de mâine.

În nordul, vestul și centrul țării, vremea este rece. Temperaturi sub cele normale în această perioadă a anului. După amiază, vor cădea precipitații în Dobrogea și Moldova, care vor atinge 15 – 20 l/mp. Vântul va avea intensificări în sud vest și în partea de est în a doua parte a zilei. Se vor înregistra maxime de 20-21 de grade în sudul țării. De 1 mai se anunță vreme frumoasă”, a spus Mihai Huștiu meteorolog ANM, într-o intervenție telefonică la B1 TV.

Vreme capricioasă cu ploi și vânt puternic

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani