Vremea rea a făcut prăpăd în sud-estul țării: Copaci smulși, culturi distruse și localități în beznă în Dâmbovița. Ploi torențiale au fost și în București și Ilfov (VIDEO)

Vremea rea a făcut prăpăd în sud-estul țării: Copaci smulși, culturi distruse și localități în beznă în Dâmbovița. Ploi torențiale au fost și în București și Ilfov (VIDEO)

Copaci smulși, stâlpi de electricitate puși la pământ, culturi distruse și localități în beznă. A fost urgie din cauza vremii rele în sud-estul țării. Dâmbovița și Ilfov au fost printre cele mai afectate județe. A plouat torențial minute în șir, iar grindina nu a iertat culturile. Ploaia torenţială şi vântul puternic au făcut ravagii și în Capitală. Au pus la pământ mai mulţi copaci şi au rupt cablurile de electricitate, informează B1 TV.

În Dâmboviţa o furtună puternică a făcut ravagii. Vijelia a pus la pământ mai mulți copaci și stâlpi de electricitate în localitatea Răcari. Aproape 100 de gospodării au rămas fără curent electric. Oamenii au rămas și fără munca de luni de zile, după ce și-au văzut culturile distruse de potop.

În alte zone din sudul țării grindina a lovit cu furie. Nici Capitala sau județul Ilfov nu au fost ocolite de vremea rea.

În Ilfov, o ploaie torenţială care a durat doar câteva minute a făcut prăpăd. Oraşul Bragadiru a fost cel mai afectat de furtună. Mai mulţi copaci dar şi stâlpi de electricitate au fost puşi la pământ de urgia care a venit parcă din senin.

Probleme au fost şi în Capitală. Din cauza vijeliei, un copac a căzut pe şoseaua Eminescu. În cădere, pomul a agăţat şi distrus un panou publicitar. Din fericire, nimeni nu trecea prin zonă în acel moment. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a îndepărta crengile.

Vremea rea a făcut prăpăd în sud-estul țării: Copaci smulși, culturi distruse și localități în beznă în Dâmbovița. Ploi torențiale au fost și în București și Ilfov

#DIRECT_ONE_9xrdcq#

Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)