Zeci de copii, blocați 8 ore într-un tren. Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători: „De ce mă întrebați pe mine? Încercați dumneavoastră să găsiți soluții!”

Zeci de copii, blocați 8 ore într-un tren. Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători: „De ce mă întrebați pe mine? Încercați dumneavoastră să găsiți soluții!”
Foto: CFR Călători / Facebook

Trenul Mangalia – Arad a acumulat peste opt ore de întârziere după ce a staționat în zona Fundulea. Linia de contact s-a rupt din cauza rafalelor puternice de vânt. Trenul era plin cu copii ce veneau din tabără. Acesta a plecat la ora 19.10 din Mangalia și a ajuns în Gara de Nord abia după 8.30. Ar trebui să ajungă la Arad după ora 21.30. Ar fi, în total, 26 de ore. Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, a fost chiar iritat că i se cer explicații.

Zeci de copii au stat blocați opt ore într-un tren. Reacția directorului CFR Călători

Întrebat, la Antena 3, despre această situație, Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, a reacționat vizibil iritat: „Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren!”.

Jurnalistă: „De ce o locomotivă nu a ajuns timp de opt ore la acel tren blocat cu 30 de copii?”

Ovidiu Vizante: „Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația”.

La remarca jurnalistei că, totuși, el e directorul CFR Călători, iar copiii aceia au fost abandonați opt ore (!) pe câmp, Vizante a răspuns:

„Cred că e impropriu să spuneți abandonați când toți directorii CFR Călători au încercat să găsească o soluție. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren”.

Jurnalistă: „Pai nu trebuie să găsesc eu, dumneavoastră sunteți în funcție!”

Ovidiu Vizante: „Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?”

Întrebat dacă acei oameni au primit măcar apă, directorul CFR Călători a răspuns: „Vor primi când ajung la București!”

Jurnalistă: „După 8 ore?”

Ovidiu Vizante: „Da, dumneavoastră căutați senzaționalul… Mulțumesc! La revedere!”.

Vizante conduce compania CFR Călători din 20 aprilie. El e specialist în logistică şi operaţiuni feroviare, fost manager de trafic la regionala Braşov a CFR SA.

Ultima oră
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nedeterminată
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3
11:53 - Nepoata părintelui Arsenie Boca are 90 de ani și a trecut peste un atac cerebral și o formă severă de COVID-19. Zoe Dăian este convinsă că unchiul său o veghează (VIDEO)
11:29 - Ludovic Orban și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților la sediul PNL
11:24 - Un cutremur puternic a avut loc în Creta. Mai multe clădiri, avariate după seismul de 5,8 grade
11:19 - Dacian Cioloș, val de acuzații despre alegerile din USR PLUS după ce Dan Barna l-a numit „om al sistemului”: „Au făcut atunci pact cu un om al sistemului?” / „Abia ăsta este «sistemul» de neacceptat, nu calomnii ieftine” (VIDEO)
11:12 - Simona Halep, la 30 de ani. Vestea proastă pe care a primit-o de la WTA, chiar de ziua ei!