„A fost îngrijorat în privinţa soţiei sale”. Un bărbat a bătut crunt cel puţin trei ofiţeri de poliţie, pe aeroportul din Frankfurt (VIDEO)

„A fost îngrijorat în privinţa soţiei sale”. Un bărbat a bătut crunt cel puţin trei ofiţeri de poliţie, pe aeroportul din Frankfurt (VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Marea Britanie, a pus la pământ, cel puţin trei poliţişti, pe aeroportul din Frankfurt. Britanicul era blocat pe aeroport din cauza vremii, motiv pentru care şi-a ieşit din minţi când o femeie cu care călătorea a căzut, potrivit Daily Mail.

Incidentul s-a produs pe data de 23 iulie, lângă poarta de check-in Lufthansa. Întreaga scenă a fost filmată de un alt călător.

Înainte de a ataca forţele de securitate, bărbatul se aude strigând : "Sunt cetăţean britanic!"

„Atacatorul a fost un englez care a fost îngrijorat în privinţa soţiei sale. Femeia a avut probleme circulatorii”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, pentru Spiegel Online.

Un purtator de cuvânt al aeroportului a declarat că aproximativ 7.000 de pasageri au fost blocaţi atunci aeroportul din Frankfurt după ce mai multe zboruri de noapte au fost anulate, iar "starea de spirit a pasagerilor nu a fost cu siguranţă cea mai bună”.

Poliţia a Frankfurt au emis o declaraţie pe Facebook pentru a nega zvonurile că incidentul ar fi fost legat de terorism.

O anchetă a fost dechisă în acest caz.

Un bărbat a bătut crunt cel puţin trei ofiţeri de poliţie, pe aeroportul din Frankfurt

#DIRECT_ONE_0bukxe#