Şocant: Suspectul care a încercat să-l ucidă pe preşedintele Venezuelei a murit în condiţii stranii

Şocant: Suspectul care a încercat să-l ucidă pe preşedintele Venezuelei a murit în condiţii stranii

Fernando Alban, un consilier municipal în vârstă de 56 de ani s-a sinucis aruncându-se de la etajul zece al clădirii serviciilor secrete din Venezuela. Acesta era suspect în cazul tentativei de asasinat asupra lui Nicolas Maduro, preşedintele din Venezuela.

Alban a fost arestat vinerea trecută în acest caz, după tentativa de omor asupra preşedintelui, când mai multe drone explozive au fost declanşate în apropierea lui.

Declaraţiile privind condiţiile în care Fernando Alban s-a sinucis sunt contradictorii. Ministrul de Interne Nestor Luis Reverol a declarat luni că Alban s-a aruncat de la etaj, în timp ce era transferat la tribunal.

Pe de altă parte, procurorului general Tarek William Saab a susţinut că Alban s-a aruncat pe geam după ce a cerut să meargă la toaletă.

Fernando Alban a fost doar unul dintre cei arestaţi pentru presupusele legături cu tentativa de asasinat a lui Maduro. Preşedintele venezuelean crede că agitatorii de extremă-dreapta, împreună cu fostul preşedinte columbian Juan Manuel Santos s-au aflat în spatele tentativei de a-l ucide.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare