ȘTIREA TRISTĂ a zilei: A MURIT! Familia tocmai A ANUNȚAT(FOTO)

ȘTIREA TRISTĂ a zilei: A MURIT! Familia tocmai A ANUNȚAT(FOTO)

Stan Lee, creatorul celebrelor benzi desenate Marvel, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani.

Artistul a murit la spitalul Cedars-Sinai Medical Center, după ce a fost luat de urgenţă de o ambulanţă de la reşedinţa sa din Hollywood.

Lee este creatorul unora dintre cele cunoscute serii de benzi desenate cu super-eroi. Din universul Marvel fac parte personaje precum Iron Man, Hulk, Spider Man, Captain America, Thor, etc.

Stanley Martin Lieber, cunoscut drept Stan Lee, s-a născut pe 22 decembrie 1922, la New York, din părinți evrei care au plecat din România. A fost desenator, scriitor, editor, om de televiziune şi fost preşedinte al Marvel.

Împreună cu Jack Kirby şi Steve Ditko el a creat mai multe serii cu super-eroi, care se bucură de o imensă popularitate, multe dintre ele ajungând ecranizate.

Stan Lee îşi făcuse o tradiţie din a apărea câteva secunde în toate filmele bazate pe benzi desenate Marvel.

A primit National Medal of Arts în 2008 şi a fost inclus în The Will Eisner Award Hall of Fame (1994) şi Jack Kirby Hall of Fame (1995).

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)