Adevărata cauză a morții reginei Elisabeta a II-a, dezvăluită într-o biografie. Boala dureroasă cu care s-ar fi luptat suverana în ultimii ani de viață

Adevărata cauză a morții reginei Elisabeta a II-a, dezvăluită într-o biografie. Boala dureroasă cu care s-ar fi luptat suverana în ultimii ani de viață
Regina Elisabeta se confruntă cu probleme de sănătate. Foto: Facebook/ The Royal Family.

Cauza morții reginei Elisabeta a II-a a fost dezvăluită, neoficial, la mai bine de două luni de la decesul suveranei. Potrivit unei biografii, regina ar fi suferit de o formă agresivă și dureroasă de cancer în ultimii ani ai vieții sale, scrie economictimes.indiatimes.com.

În cartea lui Gyles Brandreth, un apropiat al prințului Philip, se precizează că regina suferea de un cancer al măduvei osoase, care i-ar fi provocat dureri intense. Brandreth a scris în biografie, care va fi publicată în serii în publicația Daily Mail, că regina avea o formă de mielom, un cancer de măduvă osoasă, ceea ce ar explica oboseala și pierderea în greutate, precum și problemele de mobilitate, care au provocat îngrijorări în timpul ultimului an de viață.

Când a murit Regina Elisabeta a II-a ?

Certificatul de deces al Reginei Elisabeta a II-a precizează un deces produs din cauze naturale specifice vârstei înaintate. Monarhul în vârstă de 96 de ani a murit la Castelul Balmoral,  joi, 8 septembrie, la ora 15.10 – înainte ca unii dintre copiii și nepoții săi să poată ajunge la patul ei și cu mai mult de trei ore înainte ca publicul să fie informat, scrie DailyMail.

Regina a fost înmormântată pe 19 septembrie, după 70 de ani de serviciu, după ce familia, prietenii și națiunea și-au luat rămas bun de la regretatul monarh.

Urmăriți B1TV.ro și pe