Adolescentă de 17 ani din SUA, acuzată că și-a convins prietenul să se sinucidă: “Nu trebuie să te gândești la asta, trebuie doar să o faci"

Adolescentă de 17 ani din SUA, acuzată că și-a convins prietenul să se sinucidă: “Nu trebuie să te gândești la asta, trebuie doar să o faci"
Foto: businessinsider.com

O adolescentă de 17 ani din Statele Unite al Americii este acuzată că și-a convins prietenul în vârstă de 18 ani să se sinucidă, mesajele dintre cei doi fiind cele care au dezvăluit acest lucru, relatează Business Insider.

Tânărul Conrad Roy suferea de depresie severă și ar mai fi încercat să se sinucidă în 2012. În cele din urmă adolescentul și-a pus capăt zilelor doi ani mai târziu, fiind încurajat de iubita lui să facă acest lucru.

Anchetatorii au găsit în telefonul băiatului o serie de mesaje primite de la adolescentă care relevă că aceasta l-ar fi încurajat să ia această decizie.

“Nu trebuie să te gândești la asta, trebuie doar să o faci. Ai spus că o vei face, nu înțeleg de ce eziți”, i-a scris aceasta iubitului ei.

Într-un alt mesaj, fata încearcă să-l convingă spunându-i că nu mai poate trăi în acest fel. “Trebuie doar să o faci, precum ai făcut-o ultima dată”.

În cele din urmă, tânărul s-a otrăvit în mașină cu monoxid de carbon.

Avocatul tinerei susține că fata l-a încurajat pe băiat să-și ia viața doar după ce a constatat că nu-l poate convinge să renunțe la această idee.

Declarația avocatului este întărită de un alt mesaj în care adolescenta îi spune să meargă la un psihiatru, iar băiatul îi răspunde: „Ei bine este prea târziu, deoarece am renunţat deja”.

Ultima oră
00:00 - Primele concluzii după tragedia din București: Nu au fost asigurate în totalitate acele sprijiniri de maluri pentru a nu se genera acest eveniment
23:58 - Cum s-au dat de gol mai mulți români veniți din Luton, care au prezentat certificate COVID false. Raed Arafat: Acest lucru e extrem de grav, înseamnă că ești dispus să răspândești boala, că nu te interesează nimic
23:25 - Alexandru Rafila, despre testarea obligatorie, pe banii lor, a medicilor care refuză vaccinarea: Îi va enerva. Cum să-i pedepsești? Tu ai nevoie de ei pentru valul 4 al pandemiei și vii să-i ameninți? (VIDEO)
23:11 - Raed Arafat, primele declarații după tragedia de la Biblioteca Națională: Aceste accidente denotă că nu s-a asigurat zona foarte bine
22:48 - Alexandru Rafila: N-avem încă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, dar am văzut un clip postat de premier. Eu știu că atunci când ai un eșec, nu faci un videoclip ca să sărbătorești (VIDEO)
22:38 - Cutremur în Vrancea. Seismul produs luni seara este cel de-al 11-lea înregistrat în România, în ultimele două zile
22:22 - Cipru introduce măsuri mult mai stricte pentru prevenirea COVID-19. Ce acte trebuie să aibă turiștii la intrarea în țară și în spațiile publice
22:12 - Virgil Guran (PNL): Sper că nu se dau bani la rectificare contra voturi. Vedem atunci… / Avem colegi cărora li s-au scos niște dosare / Serviciile au intervenit prin partide. Asta nu trebuie să se mai întâmple (VIDEO)
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri