O femeie a reușit să deschidă o afacere de milioane de euro pe o rețea de socializare. Cum a fost posibil

O femeie a reușit să deschidă o afacere de milioane de euro pe o rețea de socializare. Cum a fost posibil

O femeie, în vârstă de 34 de ani, a fost părăsită de iubit și a fost lăsată să se descurce cu o afacere pe care au deschis-o împreună.

Femeia care și-a investit toate economiile pentru un business de modă lansat pe Facebook și-a spus că trebuie să vândă 10 rochii pe săptămână de câte 100 de lire sterline fiecare pentru a avea un trai decent.

Astfel, a început să lucreze din podul casei, iar acum a ajuns să aibă 10 angajați și să-și transforme afacerea într-una de 4 milioane de lire sterline pe an.

„Am crescut atât de mult(…). Am iubit mereu moda, dar nu am făcut facultate și am crezut că șansa de a reuși s-a dus pentru mine de mult. Dar, odată ce am început, am știut că dacă voi munci suficient de mult, voi ajunge acolo”, a declarat aceasta, scrie libertatea.ro.

Ultima oră
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”
13:21 - Datele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 153 de noi infectări, 5 decese. Cele mai multe noi cazuri, în București și Ilfov
12:49 - Ludovic Orban, surprins de candidatura lui Florin Cîțu: „Nu m-am așteptat, după toate discuțiile pe care le-am avut cu el”
12:25 - Boris Johnson, criticat de zeci de parlamentari. Acuzații dure pentru guvern, după anunțul introducerii pașaportului de vaccinare