ALERTĂ ÎN MAREA BRITANIE! Gara High Wycombe, EVACUATĂ! (FOTO)

ALERTĂ ÎN MAREA BRITANIE! Gara High Wycombe, EVACUATĂ! (FOTO)

UPDATE: Operațiunile au durat în jur de o oră. Polițiștii au fost sesizați că un bărbat se comportă suspect. Doi bărbați au fost opriți și verificați, dar li s-a dat voie apoi să plece.

Nimeni nu a fost arestat și nimeni nu a fost rănit.

Circulația feroviară a fost reluată, dar unele trenuri încă înregistrează întârzieri, precizează Mirror.

Alertă în Marea Britanie! Gara High Wycombe a fost evacuată în urma unui incident de securitate, marți după-amiază, scrie Mirror.

Trenurile care se deplasau spre și dinspre Londra au fost oprite.

Mai mulți polițiști inarmați au sosit la fața locului și le-au cerut călătorilor să se deplaseze cât mai departe de zona gării.

Un purtător de cuvânt al companiei de căi ferate a anunțat că ”poliția de ocupă de un incident în apropierea liniei de cale ferată de laHigh Wycombe”, motiv pentru care se vor înregistra întârzieri la plecările din gară de până la 60 de minute.

Ultima oră
09:58 - Referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. PSD a început să strângă semnături
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)