Scandal la Amazon: Angajații care militează pentru protejarea mediului se plâng că sunt hărțuiți (VIDEO)

Scandal la Amazon: Angajații care militează pentru protejarea mediului se plâng că sunt hărțuiți (VIDEO)

Scandal în cadrul companiei Amazon, după ce angajații care susțin lupta împotria crizei cilmatice au fost hărțuiți și amenințați că vor fi concediați dacă vor continua să-și exprime public părerile, notează B1 TV. Conducerea Amazon se apără și spune că aceasta este politica firmei: părerile angajaților în legătură cu diverse subiecte trebuie să rămână private.

Într-o postare pe Twitter, publicată pe pagina „Amazon Employees For Climate Justice”, angajații povestesc cum au fost contactați de către departamentul de Resurse Umane al Amazon și chestionați în legătură cu opiniile exprimate public.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

CUTREMUR ÎN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost găsită TEO TRANDAFIR! BURSUCU E ÎN STARE DE ȘOC! (IMAGINI DRAMATICE)

„Unii angajați au primit mesaje pe email în care erau amenințați cu desfacerea contractului de muncă dacă vor continuna să vorbească despre afacerile companiei Amazon”, se arată în postare.

În replică, reprezentanții Amazon spun că politica firmei, legată de faptul că angajații nu au voie să facă niciun fel de comentarii sau aprecieri publice, nu este una nouă și este valabilă pentru toți salariații.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ DE SĂRBĂTORI! COȘMAR TOTAL LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA! SE ANUNȚĂ VĂRSARE DE SÂNGE

În același răspuns, compania a admis că „în conformitatea cu politica firmei, angajații pot primi notificări din partea Resurselor Umane, în cazul în care aflăm că o obligație contractuală nu a fost respectată”.

Grupul de pe Twitter al angajaților Amazon este alcătuit din activiști pentru mediu care susțin că responsabilitatea lor este să se asigure că „modelul nostru de business nu contribuie la actuala criza climatică”. Grupul a solicitat Amazon să atingă valoarea de zero emisii până în 2030 și să nu mai finanțeze politicienii care fac lobby în favoarea ideilor care neagă existența schimbărilor climatice.

ASTA DA BOMBĂ! S-a aflat totul despre sarcina Gabrielei Cristea! TAVI CLONDA NU A ȘTIUT NIMIC PÂNĂ ACUM! E SCANDALUL MOMENTULUI

Compania Amazon este deja criticată pentru politica pe care o are față de angajații săi, care sunt supravegheați la tot pasul. La un moment dat, presa a scris că acestora nu le sunt permise pauzele de toaletă, sunt tratați de parcă ar fi roboți, nu persoane și sunt prost plătiți.

Tags: