Ambasadorul Franţei la Bucureşti: Vom continua lupta împotriva nerespectării vieţii umane (VIDEO)

Ambasadorul Franţei la Bucureşti: Vom continua lupta împotriva nerespectării vieţii umane (VIDEO)

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Francois Saint-Paul, a declarat, vineri, că țara sa va continua lupta împotriva nerespectării vieţii umane. Totodată, acesta le-a mulţumit tuturor celor care au venit la sediul ambasadei pentru a prezenta condoleanţe.

”Ieri am sărbătorit împreună Ziua Naţională şi am fost cu toţii fericiţi, şi francezi, şi români, şi invitaţii noştri. Astăzi, un atentat la Nisa, un atentat brutal a însângerat această zi naţională. Cum am spus ieri, în discursul meu, răspunsul nostru nu mai poate fi decât un răspuns comun, pentru că apărăm împreună valorile comune, valorile de solidaritate şi valoarea umană. Puteţi fi siguri că o să continuăm lupta împotriva intoleranţei, împotriva nerespectării vieţii umane şi a valorilor comune ale României şi Franţei”, a declarat diplomatul francez.

Ambasadorul Franţei la Bucureşti: Vom continua lupta împotriva nerespectării vieţii umane

#DIRECT_ONE_2dqla5#

”Domnul preşedinte Iohannis a fost primul care a semnat în cartea de condoleanţe şi am văzut multe declaraţii de solidaritate atât de la autorităţi, cât şi din partea cetăţenilor români. Aş vrea să subliniez că aceste gesturi de solidaritate pentru noi sunt foarte importante”, a mai declarat ambasadorul Franţei.

Mai mulți oficiali români au mers, vineri, la Aambasada Franţei, pentru a depune flori şi a aprinde lumânări în memoria victimelor atacului de la Nisa.

Cel puțin 84 de persoane și-au pierdut viața în urma atacului de la Nisa, iar alte câteva sute au fost rănite. Dintre acestea, 50 de află între viață și moarte, a anunțat președintele Francois Hollande. (Detalii AICI)