Andrei Năstase, despre filmulețele cu Igor Dodon: Se vede că este ceva trucat

Andrei Năstase, despre filmulețele cu Igor Dodon: Se vede că este ceva trucat

Filmulețele care-l arata pe Igor Dodon propunând federalizarea Republicii Moldova, au fost trimise unor experți din România pentru a le verifica dacă nu cumva sunt trucate, relatează Unimedia, care-l citează pe Ministrul de Interne din Guvernul Maia Sandu, Andrei Năstase.

„Ceea ce am sesizat eu din acele înregistrăzi, apropo le-am trimis la niște colegi din România și aștept de acolo careva rezultate ale unor expertize. Se vede că este ceva trucat. Am văzut ceva acolo. Nimeni nu a pus problema că ar fi existat astfel de inteniți. În momentul când am intrat în înțelegere cu PSRM ne-am asigurat că nu vom avea drept obiectiv federalizarea. Ne preocupă deoligarhizarea, dezvoltarea țării etc”, a declarat Năstase.

Declaraţiile lui Andrei Năstase vin la doar o zi după ce Publika TV, o televiziune ce face parte din holdingul controlat de Vlad Plahotniuc, a publicat o a treia înregistrare cu Igor Dodon.În acea înregistrare, președintele Rep. Moldova ar fidiscutat cu un om de încredere al lui Vladimir Plahotniuc despre formarea unei guvernări.