Angela Merkel, desemnată de Forbes cea mai puternică femeie din lume

Angela Merkel, desemnată de Forbes cea mai puternică femeie din lume
Revista Forbes a alcătuit un top al celor mai puternice 100 femei din lume, prima poziție fiind ocupată de cancelarul german Angela Merkel, urmată de secretarul american de Stat Hillary Clinton și președintele...

Revista Forbes a alcătuit un top al celor mai puternice 100 femei din lume, prima poziție fiind ocupată de cancelarul german Angela Merkel, urmată de secretarul american de Stat Hillary Clinton și președintele Braziliei, Dilma Rousseff.

Aceasta este pentru a cincea oară în ultimii şase ani când Angela Merkel este considerată de editorii revistei Forbes cea mai puternică femeie din lume. 

În top mai apar realizatoarea TV Oprah Winfrey, cântăreaţa Lady Gaga, regina Elizabeth a II-a, cântăreaţa Beyonce Knowles şi actriţa Angelina Jolie.

Topul 10 al celor mai puternice femei din lume este completat, în ordine, de Melinda Gates – copreşedintă a Fundaţiei Bill şi Melinda Gates, Jill Abramson – redactor-şef la New York Times, Sonia Gandhi – preşedinta Partidului indian al Congresului, Michelle Obama – prima doamnă a Statelor Unite, Christine Lagarde – director general al FMI, Janet Napolitano – secretarul Departamentului de Securitate Internă din Statele Unite şi Sheryl Sandberg – director operaţional al companiei Facebook.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:04 - Billie Eilish: A fost dureros să mă maturizez în văzul publicului
10:02 - Preoți falși pe rețelele de socializare: erau contactați de persoane vătămate cărora le promiteau că pot rezolva orice problemă în schimbul unei sume de bani. Prejudiciul se ridică la 80.000 de lei
09:59 - Motivul pentru care Simona Halep a ales să plece din țară înaintea procesului de dopaj: „Vrea să îngroape trecutul”
09:53 - ANPC amână detalierea informațiilor din meniurile restaurantelor până în martie 2023. Horia Constantinescu: Am hotărât să amânăm până după ce va fi implementată noua cotă TVA (VIDEO)
09:45 - La ce metodă inedită a apelat Neymar pentru a evita o nouă accidentare. Ce le-a promis jucătorilor sud-coreeni
09:38 - Momentul în care un blindat rusesc sare în aer în urma declanșării unei mine antitanc: imaginile apărute în mediul online sunt filmate chiar de vehiculul din spate
09:36 - Cruzime fără limite: Un deputat rus propune trimiterea câinilor fără stăpân ca atacatori sinucigași în Ucraina
09:32 - Vernisajul expoziției de pictură și desen „Orice drum e un ocoliș” de la Galeria Română are loc marți, ora 19
09:28 - Spitalele de copii din România, pline din cauza virozelor. Medic: „Nu a mai fost niciodată un asemenea val de complicații”
09:12 - Brazilienii, făcuți praf de un fost mare fotbalist pentru dansul de la Cupa Mondială: „Nu-mi vine să cred la ce asist. Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine»”