Arnold Schwarzenegger, după a doua operație pe cord. ”Mă simt fantastic”

Arnold Schwarzenegger, după a doua operație pe cord. ''Mă simt fantastic''
Facebook

Actor american Arnold Schwarzenegger în vârstă de 73 de ani, a fost supus unei noi intervenții chirurgicale pe cord, după cea din 2018, pentru a i se puneo nouă valvă pulmonară, conformDaily Mail, citat de Libertatea.

”Mă simt fantastic!”, a precizat actorul după operație.

Actorul a spus pe o rețea de socializarecă i s-a înlocuit valva aortică pe care o avea din 2018 cu una nouă, la o clinică din Cleveland, Ohio.

”Mulțumită echipei de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică. Mă simt fantastic. Mulțumesc fiecărui doctor și asistent medical din echipa mea!”, a mai adăugat acesta.

Arnold Schwarzenegger a spus că deja se plimbă prin salon. Astfel, acesta a pus poze din curtea spitalului, după operația suferită.

Complicațiile pe care le poate aduce funcționarea incorectă a valvei aortică

„Poate interfera cu fluxul de sânge și poate forța inima să lucreze mai mult pentru a trimite sânge în restul corpului”, potrivit site-ului webmd.

”Repararea valvei aortice și înlocuirea valvei aortice sunt proceduri care tratează bolile care afectează valva aortică, una dintre cele patru valve care controlează fluxul de sânge prin inimă”.

Valva separă camera principală de pompare a inimii (ventriculul stâng) și artera principală care furnizează sânge bogat în oxigen corpului tău (aorta), a explicat în continuare webmd.

Urmăriți B1TV.ro și pe