Atac armat într-un club din Germania

Atac armat într-un club din Germania

Un atac armat a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Germania.

Două persoane și-au pierdut viața în atacul care a avut loc în Konstanz, una dintre persoane fiind presupusul atacator care a fost împușcat de poliție într-un schimb de focuri, potrivit DPA.

Mai multe persoane au fost rănite în urma atacului armat.

La loculincidentului au sosit mai multe forțe speciale, dar și un elicopter care a survolat în zonă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Vaticanul spune că transsexualii pot fi botezați, pot fi nași la botezuri și pot fi martorii la căsătorii
23:52 - Cu cât a scăzut producția de vin la nivel global în 2023 din cauza fenomenelor meteorologice extreme / Cum este situația la nivelul Uniunii Europene
23:51 - Cât încasează Adela Popescu pentru un singur eveniment prezentat. Vedeta câștigă o suma uriașă pentru câteva ore
23:37 - Iulian Chifu, despre românii aduși din Gaza: Nu se pune problema unor amenințări. Trec printr-un interviu cu structurile de securitate pentru că ei pot să dea detalii care ar putea să se dovedească importante (VIDEO)
23:31 - Energizantul benefic pentru sănătate. Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit ce beneficii are: „Ajută la activitatea cerebrală”
23:25 - Numărul incredibil de accidente în care a fost implicată o româncă din Italia / Femeia are 72 de autoturisme fără asigurare
23:17 - Se anunţă cea mai gravă criză a orezului din ultimele două decenii. Efectul va avea consecințe globale, inclusiv în România
23:07 - Marcel Ciolacu: DSU preia toți românii recuperați din Gaza. Mulți nu mai au familii în România. Am început să creionăm un act normativ dedicat acestei situații (FOTO, VIDEO)
22:53 - Activiștii de mediu, reacție vehementă după ce un brad de 115 ani a fost tăiat pentru târgul de Crăciun de la Viena: „Este inacceptabil”
22:49 - Elena Merișoreanu o critică aspru pe Monica Gabor: „Dacă nu era Columbeanu, nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău”