Au văzut-o din tren în timp ce făcea sex cu cinci elevi! (FOTO)

Au văzut-o din tren în timp ce făcea sex cu cinci elevi! (FOTO)
O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a fost surprinsă de călătorii unui tren în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu cinci adolescenţi. Întreaga scenă s-a consumat în văzul tuturor, lângă un bloc...

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a fost surprinsă de călătorii unui tren în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu cinci adolescenţi. Întreaga scenă s-a consumat în văzul tuturor, lângă un bloc aflat în apropierea căii ferate.

Potrivit The Sun, călătorii care i-au surprins pe cei șase în timpul actului sexual au sunat revoltaţi la Poliţie pentru a face reclamaţii. Oamenii legii au ajuns în timp util la faţa locului şi au arestat-o pe tânără, identificată drept Samantha Armstrong.

Poliţiştii au aflat de la trei dintre tineri că Samantha a fost cea care i-a abordat pe băieţi pe stradă, întrebându-i dacă vor să facă sex cu ea. Cei care au fost de acord nu aveau mai mult de 15-16 ani, iar fata s-a culcat pe rând cu fiecare dintre ei.

Înainte de „incident”, Samantha Armstrong consumase droguri uşoare. În arestul poliţiei, ea a recunoscut râzând că are cannabis la ea.