Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, a avut o ‘relație persoanală’ cu un spion MI6. Acesta i-a dat și un cadou

Sursă foto: Hepta.ro

Ivanka Trump a avut o „relație persoanală” cu fostul agent al serviciilor de informații britanice MI6, Christopher Steele, care i-ar fi și fiicei lui Trump un tartan scoțian de familie drept caodu, arată The Guardian, care-l citează pe inspectorul general al Departamentului american pentru Justiție, Michael Horowitz.

Tartanul fiind un model format din benzi orizontale și verticale încrucișate în mai multe culori, tipic familiilor scoțiene.

Informația ar fi fost divulgată autorităților americane chiar de către un fost agent MI6, pe nume Christopher Steel, gest făcut în contextul anchetei care vizează presupusul amestec al Rusiei în alegerile prezidențiale americane din 2016.

Potrivit mărturisirilor fostului agent MI6, el s-ar fi întâlnit cu Ivanka Trump la Trump Tower, unde ar fi fost „prietenos” cu ea timp de mai muți ani. El și-a caracterizat relația cu Ivanka drept „personală” și a recunoscut că au discutat și despre afaceri. Mai exact, despre modul în care firma fostului agent ar fi putut ajuta afacerile familiei Trump.

Nu în ultimul rând, Christopher Steel a oferit informații care indică faptul că Moscova a încercat să formeze legături cu Donald Trump și că l-ar fi compromis în secret în camera unui hotel din Moscova.

Mărturiile lui Christopher Steel le contrazic pe cele ale lui Donald Trump, care scrisese pe Twitter că legăturile cu fostul agent MI6 fuseseră tăiate.

Tags:
Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)