Barack Obama, în cadrul Convenției Democrate: Alegeți Hillary Clinton și "speranța" în dauna lui Donald Trump și a "fricii" (VIDEO)

Barack Obama, în cadrul Convenției Democrate: Alegeți Hillary Clinton și "speranța" în dauna lui Donald Trump și a "fricii" (VIDEO)
Foto: telegraph.co.uk.

Barack Obama a vorbit miercuri noapte în cadrul Convenției Democrate, convenție ce are ca rol nominalizare oficială a lui Hillary Clinton drept candidatul oficial al democraților pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite. Discursul a avut drept rol să prezinte susținerea puternică a președintelui în funcție pentru candidatul democrat, fiind un fel de predare a ștafetei, potrivit theguardian.com.

"În acest an, în aceaste alegeri, vă cer să fiți alături de mine – să respingeți cinismul, să respingeți frica, să adunăm ce e mai bun în noi, să o alegem pe Hillary Clinton ca următorul președinte al Statelor Unite, și să arătăm lumii că încă credem în promisiunea unui națiuni mărețe" a spus Barack Obama.

Discursul președintelui Barack Obama în cadrul Convenției Democrate

#DIRECT_ONE_84rfgj#

Discursul său a fost bine primit, fiind aplaudat intens de către participanți la convenție, iar la finalul lui Hillary Clinton a urcat pe scenă, cei doi îmbrățișându-se în uralele celor prezenți.

Președintele american a afirmat în cadrul convenției că nu este de acord cu viziunea pesimistă afișată de Donald Trump, și că acesta nu este nici republican nici conservator, ci reîntoarece la profețiile politice ale celor din trecut.

"Chiar crede cineva că a trăit 70 de ani pe acest pământ fără a arăta că îi pasă de oamenii ce muncesc, brusc va deveni campionul lor?" a afirmat Barack Obama despre candidatul republican.

Ultima oră
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)