India: O femeie a divorțat după ce soțul ei a pierdut copilul la jocurile de noroc

India: O femeie a divorțat după ce soțul ei a pierdut copilul la jocurile de noroc

O femeie din India a divorțat de soțul ei după ce a aflat că acesta și-a jucat familia la jocurile de noroc, pierzând unul dintre copiii săi.

Bărbatul și-a pus gaj la joc întreaga familie, însă datoria a fost redusă la un singur copil, după ce soția a început să protesteze.

Incidentul a avut loc în 2015, însă a ajuns cunoscut doar după ce poliția a fost de acord să facă investigații, potrivit Știrileprotv.ro.

Femeia a protestat, iar consiliul satului a fost chemat să facă dreptate. Însă membrii consiliului au decis că femeia și un copil au voie să stea deoparte de acest scandal, însă celălalt copil trebuie să fie dat câștigătorului, pentru a acoperi datoria.

Cei doi erau căsătoriți din 2012, iar, după divorț, femeia s-a recăsătorit.

Ea a depus și o plângere, însă poliția nu a vrut să ia în considerare acest caz timp de 2 ani, până când o instanță judecătorească a ordonat poliției să se ocupe de caz.

Acuzatul este căutat de anchetatori.

Tags:
Ultima oră
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a cosntatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)
19:16 - ANAF: Şase firme cu sedii în Bucureşti şi judeţul Gorj au vândut cosmetice de 62,5 milioane lei, fără factură
19:12 - Emilian Imbri: Intensitatea pandemiei o creează omul prin comportamentul lui / Nu cred că ține încă de anotimpuri, în alte țări și vara a fost o explozie de infectări / N-ar fi fost nimic dacă relaxarea era dublată de vaccinare (VIDEO)
19:11 - DENT ESTET, parte a grupului MedLife, reconfirmă poziția de lider al pieței de servicii stomatologice din România, anunțând o creștere de 60% a cifrei de afaceri în primul semestru din acest an față de aceeași perioadă a anului trecut
18:53 - Garda de Mediu anunță controale la periferia Capitalei şi în judeţul Ilfov, pentru combaterea arderilor de deşeuri