Borat există în Kazahstan! Un bărbat stătea comod în maşină, în timp ce iubita lui căra frigiderul (VIDEO)

Borat există în Kazahstan! Un bărbat stătea comod în maşină, în timp ce iubita lui căra frigiderul (VIDEO)

Cunoscutul personaj de ficţiune Borat Sagdiiev, care trata cu dispreț femeile în comedia ”Borat! – Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite”, a fost inspirat de un bărbat care trăieşte chiar în Kazahstan, potrivit Daily Mail, preluat de adevarul.ro.

Bărbatul din Kazahstan a fost surprins în timp ce transportă un frigider în portbagajul maşinii cu ajutorul partenerei sale de viaţă.

Înregistrarea a devenit virală, iar internauții au rămas surprinși de soluția găsită de șofer. Mai exact, femeia a fost lăsată să meargă pe jos, în spatele automobilului, ca să susţină greutatea aparatului ieşit mult în afara portbagajului. În tot acest timp, bărbatul rulează încet pe şosea.

Din imagini se mai observă cum femeia încearcă să ţină pasul cu viteza atomobilului şi mai ales să nu scape din braţe preţioasa încărcătură.

Internauții au compătimit-o pe femeie, iar filmarea le-a reamintit acestora de misoginul personaj de ficţiune Borat, interpretat de actorul de comedie britanic Sacha Baron Cohen.

Borat există în Kazahstan!

#DIRECT_ONE_y3foeh#