Britanicii singuri și fără inhibiții au la dispoziție un site de dating unde trebuie să posteze imagini în care apar complet dezbrăcați

Britanicii singuri și fără inhibiții au la dispoziție un site de dating unde trebuie să posteze imagini în care apar complet dezbrăcați
Foto: in.askmen.com

Britanicii care își caută perechea au la dispoziție un noui site de matrimoniale, unde utilizatorii trebuie să încarce fotografii în care apar complet dezbrăcați, informează RT.com.

NudistFriends este un site de tipul”Tinder pentru oameni dezbrăcați, careoferă un mediu prietenos și confidențial pentru nudiști care sunt în căutare de prietenii, relații și resurse privind stilul de viață al nudiștilor. Nudismul este un mod distractiv și sănătos, pentru bărbați și femei, de a socializa și a trăi fără haine. Naturismul este o filosofie care pune preț pe simplitate și armonia cu natura”, se arată pe site-ul în cauză.

Site-ul are deja 700.000 de utilizatori.Scufundări, picnicuri, plimbări pe plajă sau jet-sky sunt câteva dintre activitățile pe care ar vrea să fle facă nudiștii înscriși pe acest site.

Cei care dețin pagina de internet atrag atenția că nu vor permite postarea de fotografii cu tentă sexuală sau cu conținut erotic, site-ul fiind dedicat nudismului și naturismului.

Acesta nu este prima astfel de inițiativă din capitala britanică.

În acest an, tot la Londra, s-au deschis un restaurant și o terasă pentru nudiști. De asemenea,luna trecută sute de bicicliști au ieșit dezbrăcați pe străzile orașului pentru a participa la World Naked Bike Ride, eveniment care, de altfel, se desfășoară în mai multe orașe ale lumii și ai cărui participanți vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la impactul combustibilor fosili asupra schimbărilor climatice și asupra pericolelor la care sunt expuși biciciștii pe șosele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:53 - Cătălin Drulă (USR), reacție la cazul Buzatu: Toți oamenii PSD sunt pe drojdie, de-aia vor să mărească taxele. Această clientelă de partid hapsână, nesătulă are nevoie de bani
23:38 - Ce ar fi trebuit să facă Guvernul și președintele Iohannis ca România să fie în Schengen. Explicațiile lui Dacian Cioloș (VIDEO)
23:00 - Cioloș: Sunt pregătit pentru o candidatură la prezidențiale, dar un astfel de anunț se face doar când proiectul poate să aibă susținere în societate. Prin urmare, chiar mi se pare inadecvat să fac acest anunț acum (VIDEO)
22:34 - Dacian Cioloș: PNL-iștii parcă sunt hipnotizați de PSD-iști și le acoperă toate măgăriile / Nu e întâmplător că PSD încearcă să întârzie PNRR / AUR face jocuri cu influențe din Rusia (VIDEO)
22:02 - Cioloș: Nu e de mirare că oamenii nu mai au încredere în politicieni / Partidele extremiste nu au soluții, dar au gura mare / Se întâmplă lucruri bune în România, dar nu datorită sistemului politic, ci în ciuda lui (VIDEO)
21:28 - Cioloș: PSD nu vrea programe din fonduri europene, că din ele nu poți fura. Ciolacu încearcă să ne impresioneze că dă toți corupții afară din PSD. Ce-o să facă, o să rămână singur și închide partidul? (VIDEO)
21:04 - EXCLUSIV B1 TV: Filmul complet al flagrantului în urma căruia Dumitru Buzatu a fost arestat pentru luare de mită (VIDEO)
20:43 - Șoșoacă: Serviciile și Iohannis ar trebui să ia atitudine față de fenomenul drogurilor/ PSD-iștii vor să-și spele onoarea, ca să apară ca niște sfinți în alegeri / Cazul de viol din AUR e acoperit, că e partid susținut de servicii. Simion își apără violatorii (VIDEO)
20:04 - Diana Șoșoacă acuză autoritățile de lipsă de reacție față de traficul și consumul de droguri. Întrebările pentru decidenții politici
19:34 - Mirabela Dumitrache (CJ Ilfov): Digitalizarea începe să prindă contur treptat în Ilfov / Vincențiu Voicu: 80-90% din proiectele noastre sunt din fonduri europene și PNRR (VIDEO)