Bungalouri ridicate și prețuri extrem de mici! Stațiunea din Grecia care amintește de Maldive

Bungalouri ridicate și prețuri extrem de mici! Stațiunea din Grecia care amintește de Maldive
Stella Island Luxury Resort, Grecia. Foto: Captură video

În Grecia găsești stațiunea care are farmecul plajelor din Maldive, la prețuri mult mai mici. Stella Island Luxury Resort care are bungalouri deasupra apei și este catalogată drept noul Maldive, la prețuri accesibile.

Serviciile oferite de această stațiune sunt de lux, dar nu trebuie să fii milioner ca să-ți permiți o vacanță aici, pentru că prețurile sunt accesibile, scrie Spy News.

Stella Island Luxury Resort, stațiunea din Grecia care amintește de Maldive

Stella Island Luxury Resort este stațiunea asemănată cu Insulele Maldive și, totuși, prețurile rămân a fi de Grecia. Cu un buget pământesc poți avea parte de cea mai frumoasă vacanță, petrecând un sejur în bungalouri amplasate deasupra apei. Cu doar 355 de euro primești servicii de lux în stațiunea de vis din Grecia.

Destinația se află pe Insula Creta, iar pe site-ul lor se menționează că este „doar pentru adulți”. Stațiunea dispune de cinci restaurant, o piscină uriașă și un spa cu servicii ultramoderne. Complexul touristic are în total 225 de camera.

„Aceste Over Water Bungalows adaugă o dimensiune suplimentară unei vacanțe în Stella Island Luxury Resort. Decorate cu lemn și sticlă, în decor tropical, oaspeții au acces direct în jos, de pe fiecare punte de plajă, la piscină. Baia este compusă dintr-un duș de tip walk-in și chiuvete duble”, informează cei de la Ladbible.

Cât costă un sejur în „Maldivele de Grecia”

Prețul variază în funcție de perioada din an în care vizitați, dar există posibilitatea să petreceți o noapte într-un bungalou supraacvatic poate cu numai 355 de euro.

Începând cu jumătatea lunii octombrie, costul unui bungalou crește la 405 de euro pe noapte și ajunge chiar la 771 de euro în perioada vacanțelor școlare.

Stella Island Luxury Resort are un rating de 4,5 din 5 pe Tripadvisor.

Urmăriți B1TV.ro și pe