Casa lui Gerard Butler, DEVASTATĂ de incendiile care au cuprins California. Ce a transmis actorul (FOTO)

Casa lui Gerard Butler, DEVASTATĂ de incendiile care au cuprins California. Ce a transmis actorul (FOTO)

Actorul Gerard Butler a anunțat că locuința sa din Malibu a fost distrusă de incendiile care au devastat California în ultimele zile.

Gerard Butler a fost evacuat cu câteva zile în urmă, împreună cu mulți alți locuitori din zonă.

„Momente foarte dificile s-au abătut peste California”, a scris actorul, alături de poze cu jumătate din proprietate făcută scrum.

Butler a mai remarcat: „curajul și spiritul de sacrificiu al pompierilor”.

Peste 250.000 de persoane au fost evacuate de autorități din calea incendiilor. În timp ce clanul Kardashian a dezvăluit că proprietățile lor n-au fost atinse de flăcări, Butler a arătat că n-a fost atât de norocos. (https://b1.ro/stiri/externe/incendiu-victime-california-248321.html)

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat