CAZ HALUCINANT: Strania poveste a lui Benjamin Button a ajuns reală. Cum arată copilul de patru ani din Bangladesh care pare un bătrânel de 80 de ani (FOTO)

CAZ HALUCINANT: Strania poveste a lui Benjamin Button a ajuns reală. Cum arată copilul de patru ani din Bangladesh care pare un bătrânel de 80 de ani (FOTO)

Situație incredibilă pentru un copil din satul Magura, sudul Bangladeshului.

Deși are doar patru ani, Bayezid Hossain arată ca de 80, din cauza unei boli destul de rare.

Când a fost născut, copilul arăta deja îmbătrânit iar pe moment ce crește, îmbătrânirea este tot mai evidentă, așa cum spun părinții săi.

Copilul are aceleași sintome ca o persoană de 80 de ani. Are fața îmbătrânită, dureri ale articulațiilor și dificultăți urinare.

Chiar dacă a fost consultat de mai mulți medici, aceștia au spus că suferă de o boală foarte rară și necunoscută care l-a îmbătrânit înainte de vreme.

“Bayezid a învățat să meargă abia la vârsta de trei ani, însă avea toți dinții dezvoltați la doar trei luni. Fizicul lui este anormal, însă mental este foarte sănătos, poartă conversații uimitoare și este foarte intuitiv pentru vârsta lui. Nu arată ca alți copii, arată ca un om bătrân. E primul meu copil și mă doare foarte tare să-mi văd copilul așa”, potrivit The Sun.

Mama copilui a spus că băiețelul ar vrea să se joace cu alți copii, așa cum este firesc pentru vârsta sa, dar copiilor le este teamă de el.

Medicii sunt uimiți de acest caz. Au mai întâlnit o situație asemănătoare, dar atunci copilul suferea de progeria și îmbătrânea extrem de repede, așa că acesta ca este cu totul diferit, pentru că s-a născut așa, obligându-i să facă cercetări amănunțite.