Caz șocant într-un parc pentru copii! O persoană rău intenționată a așezat cioburi pe tobogan. Ce a pățit o fetiță când a vrut să se joace (FOTO)

Foto: mirror.co.uk

Amy Smith și-a dus fiica în parc, însă a avut pare de o surpriză neplăcută. Micuța este acum traumatizată de tobogane și de locurile de joacă, potrivit mirror.co.uk.

În timp ce mămica stătea pe bancă fetița ei a fugit spre tobogan și a urcat treptele, dar a durat mai mult decât în mod obișnuit să coboare. În momentul în care copila a ieșit din tobogan, urla și plângea în hohote.

Piciorul micuței sângera abundent, din vina cuiva care a ales să facă rău în mod intenționat copiilor.

Amy s-a uitat cu atenție pe tobogan și a văzut că o porțiune destul de mare era acoperita de cioburi așezate în mod intenționat.

Micuța a suferit tăieturi grave și încă avea cioburi înfipte în picior când mama ei a dus-o de urgență la spital pentru a primi îngrijiri.

Amy Smith a lansat un avertisment părinților să aibă grijă la locul de joacă și să verifice cu atenție toate jucăriile.

Acest caz nu este unul izolat. În urmă cu câțiva ani, într-un ștrand din București, cineva a intrat între rosturile toboganului pentru piscină, lame, iar copilașii care s-au dat pe tobogan au suferit răni.

Tags:
Ultima oră
22:48 - Alexandru Rafila: N-avem încă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, dar am văzut un clip postat de premier. Eu știu că atunci când ai un eșec, nu faci un videoclip ca să sărbătorești (VIDEO)
22:38 - Cutremur în Vrancea. Seismul produs luni seara este cel de-al 11-lea înregistrat în România, în ultimele două zile
22:22 - Cipru introduce măsuri mult mai stricte pentru prevenirea COVID-19. Ce acte trebuie să aibă turiștii la intrarea în țară și în spațiile publice
22:12 - Virgil Guran (PNL): Sper că nu se dau bani la rectificare contra voturi. Vedem atunci… / Avem colegi cărora li s-au scos niște dosare / Serviciile au intervenit prin partide. Asta nu trebuie să se mai întâmple (VIDEO)
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri
21:01 - Revoltă într-o comunitate din Spania, după ce un român a fost bătut până la comă de mai mulți interlopi. Indivizii, cunoscuți pentru faptul că atacă oamenii doar ca să se distreze (VIDEO)
20:53 - Alertă pentru turiștii din Bulgaria. Canicula a provocat importante incendii de vegetație
20:38 - Atacul asupra petrolierului Mercer Street, în care și-a pierdut viața un român | Ambasadorul român şi însărcinatul cu afaceri britanic, convocaţi la MAE iranian
20:07 - Traian Ogâgău, edilul din Sângeorz-Băi filmat când își umilea fiica, și-a pierdut mandatul. El și-a lăsat cumnatul primar interimar