Cea mai mare Biserică ortodoxă, de acord cu violența asupra copiilor: „Biblia tolerează folosirea de pedepse corporale cu dragoste și chibzuială”

Cea mai mare Biserică ortodoxă, de acord cu violența asupra copiilor: „Biblia tolerează folosirea de pedepse corporale cu dragoste și chibzuială”
Foto: elldor.info

Anunț șocant făcut de Biserica Ortodoxă Rusă! Preoții nu sunt de acord cu o legea care încearcă să prevină violențele comise asupra copiilor, anunțând că aceasta ar încălca Sfânta Scriptură, potrivit Moscowtimes.com.

Patriarhia din Moscova a anunțat pe site-ul oficial că legea care sancționează aplicarea pedepselor corporale în familie îi lipsește pe părinți de un drept oferit de Dumnezeu. „Biblia Ortodoxă tolerează folosirea de pedepse corporale cu dragoste și chibzuială”.

Amendamentul legal care caută să interzică aceste pedepse nu are justificare morală și bază legală și intră în contradicție cu valorile tradiționale ale familiei din Rusia, mai spune Patriarhia.

Noul amendament, care a fost promulgat luni de președintele Vladimir Putin, stabilește că folosirea de pedepse corporale în familie reprezintă o contravenție administrativă.

Legea a fost criticată de parlamentarul ultraconservator Yelena Mizulina, care a cerut Consiliului Federației să revoce amendamentul care ar legaliza "intruziunea statului în viața familiei", potrivit RealitateaTV.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”