Cine l-a ucis pe John F. Kennedy? Un fost angajat al președintelui i-a spus totul regizorului Oliver Stone (VIDEO)

Cine l-a ucis pe John F. Kennedy? Un fost angajat al președintelui i-a spus totul regizorului Oliver Stone (VIDEO)
Foto:channelingerik.com

Președintele John F. Kennedy a fost asasinat chiar de unul dintre membrii echipei sale de securitate, potrivit unei mărturii de pe patul de moarte făcută regizorului Oliver Stone.

Conform deccanchronicle.com, un bărbat care pretindea că a făcut parte din echipa de protecție a președintelui l-a contactat pe Stone. El era bolnav de cancer și voia să-i împărtășească regizorului acest secret pe care doar fiul său îl mai știa: ”Asupra Președintelui a tras cineva din propria sa echipă”.

Kennedy a fost asasinat chiar de unul dintre oamenii ce ar fi trebuit să-l protejeze

#DIRECT_ONE_lumctd#

La început, Stone a fost sceptic cu privire la această informație, dar a fost convins după ce bărbatul a dat detalii precise, pe care regizorul le-a calificat ca fiind ”plauzibile” și ”foarte autentice”.

”Mi-a spus că nu vrea nici bani, nici recunoaștere. Mi-a spus ceva de genul ”, a susținut Oliver Stone.

La rândul său, el i-a povestit totul scriitorului Matt Zoller Seitz, și detaliile vor apărea într-o carte ce va fi publicată luna aceasta.

Mai multe terorii au fost vehiculate din 1963, când Kennedy a fost ucis în timp ce se deplasa cu o mașină pe străzile din Dallas. Lee Harvey Oswald a fost acuzat de împușcarea președintelui. Și acesta a fost împușcat mortal, două zile mai târziu, de patronul unui club de noapte care avea legături cu lumea interlopă.

Urmăriți B1TV.ro și pe