Coliban, prima reacție după ce a fost ales primar al Brașovului: „Sunt multe lucruri care necesită o atenție din prima zi de mandat”

Coliban, prima reacție după ce a fost ales primar al Brașovului: „Sunt multe lucruri care necesită o atenție din prima zi de mandat”
FOTO: Facebook: Allen Coliban

Allen Coliban a fost ales primar al Brașovului în urma scrutinului din 27 septembrie. Candidatul a declarat că se aștepta să câștige, deși nu multă lume le-ar fi dat șanse.

Mai mult decât atât, primarul ales a povestit pentru Digi24, că planul pentru primele 100 de zile include eficientizarea administrației locale, la proiectele mari care necesită o intervenție rapidă.

„Da, mă așteptam la rezultatul acesta, chiar dacă pe parcursul campaniei puțină lume ne credita cu șanse și era dispusă să susțină această schimbare, dar iată schimbarea că s-a produs”, a declarat Allen Coliban, pentru sursa citată mai sus.

„Sunt multe lucruri care necesită o atenție din prima zi de mandat, încă nu l-am preluat. E greu să vorbim la cald, însă planul pe prima sută de zile include: eficientizarea administrației locale, la proiectele mari care necesită o intervenție rapidă. Am vorbit mult în campanie de nevoie de un nou spital la Brașov corect dimensionat. Studiul de fezabilitate este în execuție, ar trebui să fie gata în luna februarie, prin urmare discuțiile de a-l adapta sunt nevoie urgente”, a adăugat acesta, pentru sursa menționată anterior.