Concert special în SUA. Jennifer Lopez și Lady Gaga vor urca pe scenă la ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden

Concert special în SUA. Jennifer Lopez și Lady Gaga vor urca pe scenă la ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden
FOTO: Hepta.ro

Lady Gaga și Jennifer Lopez vor urca pe scenă la ceremonia de învestire a președintelui ales Joe Biden, ce va avea loc în data de 20 de ianuarie. Celor două dive li se vor alătura și alte personalități, iar evenimentul a fost descris de către echipa de tranziție drept o „imagine a diversității”, informează Reuters.

Evenimentul din 20 ianuarie marchează preluarea de mandat a celui de-al 46-lea președinte al Statelor Unite. Ceremonia va curpinde, pe lângă concertele fabuloase pe care le vor ține cele două artise și intervenția unui pompier de culoare din Georgia, a unui preot catolic, dar și a unui pastor din oraşul natal al lui Biden, Wilmington din statul Delaware.

Lady Gaga va intona imnul național

Artista a fost aleasă de către echipa de tranziție să intoneze imnul național al SUA la ceremonia de învestire a lui Biden. Jennifer Lopez urmează să susțină un concert muzical, iar alegerea celor două artiste de peste ocean marchează o diversitatea, după cum a precizat unul dintre reprezentanții echipei de tranziție, potrivit sursei citate mai sus.

Mai mult decât atât, activitatea celor două dive din mediul social este, în viziuna echipei de tranziție, o dovadă a diversității. Lady Gaga este recunoscută pentru susținerea pe care a adus persoanelor și comunităților LGBTQ, în timp ce Jennifer Lopez și-a dedicat o parte a timpului pentru a atrage atenția asupra impactului disproporțional pe care pandemia de COVID-19 l-a avut asupra persoanelor latino.

Cine va mai participa la ceremonia de inaugurare a lui Biden

Printre persoanele care vor lua cuvântul la evenimentul de învestire al președintelui ales se mai bunără, potrivit sursei citate: pompierul Andrea Hall din comitatul Fulton (Georgia) şi Amanda Gorman din Los Angeles, laureată a premiului National Youth Poet Laureate 2017.

Ceremonia care va avea loc în Aripa de Vest a Capitoliului nu va putea fi urmărită de public la fața locului, în prezent instituția fiind fortificată cu garduri, bariere și mii de militari ai Gărzii Naționale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:29 - Arad: Un bărbat a spânzurat un câine, în timp ce vecinul său îl ruga să elibereze animalul
09:24 - Psihologul Mirela Zivari, după cazul din Bacău: Copiii care inițiază agresiunea sunt de obicei și ei victimele unor abuzuri, iar școala devine arena unde își pot descărca toate furiile și nemulțumirile (VIDEO)
09:14 - O fată de 17 ani din Teleorman a fost dezbrăcată şi pipăită de ambulanțierul care a venit să o ajute. Mama ei a sesizat poliția
09:07 - Sursele eoliene și solare au generat mai multă electricitate în UE decât gazele naturale. Ember Energy: „Europa a evitat ce era mai rău din criza energetică”
09:04 - Mai bine de jumătate dintre românii din țară sunt inactivi profesional. Doar 16% din populație are studii superioare
08:58 - Coreea de Sud și Statele Unite au răspuns la amenințările Coreei de Nord cu efectuarea unor operațiuni aeriene / A fost folosit un bombardier strategic american și avioane de luptă furtive
08:43 - Arabia Saudită ar fi de acord cu intrarea Rusiei în Confederația Asiatică de Fotbal. Rușii nu exclud o eventuală aderare la AFC
08:41 - Cel care a dus prăjiturile cu marijuana la petrecerea de la Râmnicu Vâlcea a spus că a ales acest cadou pentru că nu a avut bani pentru a cumpăra sărbătoritului un parfum
08:34 - Care este motivul extinderii pestei porcine / Petre Daea: „Este de neconceput să oprim creşterea porcilor în gospodăriile populaţiei”
08:32 - Mirela Vaida, despre educația pe care o oferă celor trei copii: „I-am învățat întotdeauna să aibă o viață absolut normală, să se comporte ca orice alt copil”