Constantin a dispărut în Germania din luna ianuarie. Se oferă o recompensă în valoare de 10.000 de euro pentru cine are informaţii despre el

Constantin a dispărut în Germania din luna ianuarie. Se oferă o recompensă în valoare de 10.000 de euro pentru cine are informaţii despre el
foto:observator.ro

Românul Constantin Popa, originar din Cluj, Tritenii de Jos, în vârstă de 30 de ani a dispărut fără urmă în Germania din luna ianuarie şi este de negăsit, potrivit Donau3fm.de.

Conform ultimelor informaţii, Constantin a părăsit apartamentul unde locuia în Germania, Grobkotz, vineri, 31 ianuarie 2020 pentru a merge la muncă, însă nu a mai ajuns acolo niciodată.

Pe data de 6 februarie, rucsacul bărbatului, pe care-l avea cu el în ziua dispariției, a fost găsit de un trecător atârnând de ramura unui copac în apropierea râului Gunz.

În urma căutărilor neîncetate, autoritățile germane au decis să ofere o recompensă în valoare de 10.000 de euro celor care reușesc să ofere informații care să clarifice dispariţia misterioasă a românului.

De asemenea, anchetatorii au luat în considerare posibilitatea ca românul să fie victima unei infracțiuni:

„Cetăţeanul român Constantin POPA în vârstă de 30 de ani, este dat dispărut din data de 30.01.2020. După rezultatele investigaţilor efectuate până acum nu este exclusă o infracţiune violentă în dezavantajului dispărutului. La KPI (Poliţia Criminalistică din Neu-Ulm) s-a format un grup de investigare pe nume „Rucksack“ pentru elucidarea acestui caz.”, potrivit unui comunicat al Poliţiei din Bayern.

În cazul presupusei fapte de omucidere a românului în vârstă de 30 de ani din zona Kotz, Poliția Criminalistică din Neu-Ulm are următoarele întrebäri:

1. Cine a făcut observații în zona râulețului Gunz la legătură dintre localitate Klein- și Grobkotz la sfârșitul lunii Ianuarie / Începutul lunii February 2020?
2. Cine a văzut Rucsacul prezentat în poză în această zona?
3. Cine l-a mai văzut pe Constantin Popa din data de 31.01.2020?