Coreea de Nord: Un bărbat prins cu o copie a serialului ”Squid Game” va fi executat

Coreea de Nord: Un bărbat prins cu o copie a serialului ”Squid Game” va fi executat
Foto: netflix.com

Un bărbat din Coreea de Nord a fost condamnat la moarte după ce a adus ilegal în țară o copie a serialului ”Squid Game”, pe care a vândut-o unui elev care, la rândul său, a dat-o unor prieteni.

Condamnat la moarte din cauza ”Squid Game”

Bărbatul a adus copia serialului din China, pe un stick USB, și a vândut-o unui elev. Acesta, la rândul său, a dat-o unor prieteni.

Serviciul de supraveghere al guvernului i-a prins pe elevi după ce ar fi primit o informare de la o sursă neidentificată.

Bărbatul a fost prins și va fi dus în faţa plutonului de execuţie, notează Radio Free Asia.

Unul dintre elevi, cel care a cumpărat copia, a fost condamnat la închisoare pe viață. Ceilalți au fost condamnați la cinci ani de muncă silnică.

Directorul şcolii, profesorii şi administratorii şcolii şi-au pierdut locul de muncă, au fost excluşi din partid și vor fi trimişi să muncească în minele de cărbune sau vor fi exilaţi în zonele rurale ale ţării.

Despre ce e vorba în serialul ”Squid Game”

”Squid Game” (”Jocul calamarului”) spune povestea lui Seong Gi-hun, un tată divorțat și un jucător îndatorat, care locuiește cu mama sa. El e invitat să joace niște jocuri pentru copii și e dus într-o locație necunoscută , unde sunt alți 456 de oameni la fel de îndatorați.

Ei descoperă ulterior că pierderea unui joc duce la moartea lor, fiecare deces adăugând 100 de milioane woni la marele premiu potențial de 45,6 miliarde woni.

Gi-hun se aliază cu alți jucători pentru a supraviețui.

Producătorul ”Squid Game” a anunțat deja că urmează și sezonul 2.

Ultima oră
19:40 - Testare pentru toate persoanele care sosesc în Marea Britanie. Condițiile de intrare în țară, înăsprite după depistarea unor infectări cu varianta Omicron
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei
18:14 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
17:07 - Metrorex, informații despre circulația metroului din București în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie
16:57 - Adriana Pistol (CNSCBT): În România există șapte laboratoare care efectuează secvențieri. Spitalel Covid, alertate să recolteze probe pentru depistarea variantei Omicron (VIDEO)
16:30 - Marea Britanie a depistat două cazuri de infectare cu tulpina sud-africană, așa-numita variantă Omicron
16:26 - Joe Biden plănuiește să discute cu Volodimir Zelenski și Vladimir Putin despre comasarea trupelor ruse la frontierele Ucrainei
16:16 - Virgil Popescu: IMM-urile să înceapă depunerea cererilor pentru compensarea facturilor la electricitate și gaze