CORONAVIRUS: Casa de modă Chanel anulează o prezentare de modă la Beijing

CORONAVIRUS: Casa de modă Chanel anulează o prezentare de modă la Beijing

Prestigioasa casă de modă Chanel și-a anulat prezentarea de modă din China, ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Evenimentul urma să aibă loc la finele lunii mai, la Beijing.

„Având în vedere actuala situaţie şi urmând recomandările autorităţilor chineze, Chanel a decis să amâne proiectul ‘Paris – 31 rue Cambon 2019/20 Métiers d’Art’ de la Beijing din mai până la o dată ce va fi anunţată ulterior”, se arată în comunicatul casei Chanel.

„Chanel urmăreşte situaţia îndeaproape. Sănătatea şi bunăstarea echipei şi a clienţilor săi este o prioritate”,mai precizează casa de modă.

Coronavirusul a omorât până acum 1800 de persoane. La nivel mondial au fost înregistrate 73.000 de cazuri de infecție.

Specialiștii estimează că până la finalul lunii aprilie, autoritățile ar putea ajunge să țină sub control epidemia.

Chaneleste o celebră casă de modă dinFranța, ce poartă numele unei mari creatoare a secolului XX:Coco Chanel.

Numele Chanel nu poate fi ignorat de nimeni, iar moda de astăzi nu ar mai fi fost la fel fără creațiile acestei adevărate artiste, care a creat un imperiu pornind de la pasiunea sa pentru frumos.

Coco Chanel a reușit să realizeze haine practice, mica rochie neagră, jachetele care poartă și astăzi amprenta sa sau jerseul din lână, confortabil și ușor de purtat, chiar dacă era considerat inițial prea simplu pentru a se potrivi unei vestimentații elegante.

Chanel a lansat și numeroase accesorii ce completau creațiile sale: șiraguri de perle, lănțișoare din aur, poșete având curele din lanțuri de aur și multe altele, care au suprins, adesea șocat, dar au fost foarte apreciate.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe