CORONAVIRUS| Toţi membrii unei familii din judeţul Vaslui au fost infectaţi cu noul COVID-19

CORONAVIRUS| Toţi membrii unei familii din judeţul Vaslui au fost infectaţi cu noul COVID-19
Foto: Hepta - Zuma Press / Lorenzo Carnero

O întreagă familie din judeţul Vaslui, comuna Pogana, a fost depistată şi confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus. Membrii familiei au ajuns pe rând la spital, printre ei numărându-se şi nouă copii.

Toţi au fost transportaţi la spitalul din Bârlad pentru efectuarea testelor. Conform unor surse din judeţ după testul PCR 17 persoane din cadrul familiei au fost depistate pozitiv, nouă fiind copii.

Din fericire, toţi din familie sunt asimptomatici şi au fost ţinuţi în spital doar 48 de ore, urmând să intre în izolare la domilicu timp de 14 zile.

Potrivit vremeanoua.ro, oamenii din comună se tem deoarece unul dintre ei este taximetrist şi transportă mereu persoane din Pogana la Bârlad, luând în acest fel contact cu sute de oameni. Cert este că acum familia se află în izolare şi respectă regulile sanitare.

Ultima oră
12:34 - Liliana Mocanu și fiica ei, infectate cu COVID-19. Actrița din Las Fierbinți nu este vaccinată: Nu pot dormi, mă dor toate
12:30 - CCR a admis sesizarea Guvernului Cîțu privind moțiunea de cenzură, dar a stabilit că dezbaterea și votul trebuie să aibă loc (surse)
12:24 - Cu ce cadou a mers Ion Ţiriac la Simona Halep în ziua în care sportiva a împlinit 30 de ani (FOTO)
12:21 - PSD depune propria moțiune de cenzură. Sorin Grindeanu: Cealaltă moțiune are probleme pentru că există acel conflict de natură constituțională
12:18 - Radu Țincu: Secțiile ATI din București, supraaglomerate. Creșterea va continua în perioada următoare. Suntem supărați când se introduc restricții, dar am ales să ne vaccinăm într-un procent extrem de redus și să sfidăm regulile (VIDEO)
12:13 - A murit unul dintre condamnații în dosarul triplei crime de la Stoenești. Doru Durleci era încarcerat la Craiova: „A fost lăsat să zacă precum un câine”
11:46 - Bucureștiul, la o rată de infectare de 5,57 la mie. Dacă se trece de pragul de 6, școlile intră în online și se instituie carantina de noapte în weekend pentru persoanele nevaccinate
11:45 - Virgil Musta: Suntem, din nou, în al doisprezecelea ceas. Oricât încercăm să mai creştem numărul de paturi, se vor epuiza şi acestea foarte repede
11:40 - Cine este Mihai Dan Zarug de la Asia Express, sezonul 4. Cu ce se ocupă concurentul de la Antena 1 și cum a ajuns cunoscut
11:33 - DLAF a sesizat DNA și cu privire la proiectul pe fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui Dan Barna: „Au rezultat indicii privind posibila săvârșire a unor fapte de natură penală”