Corupție la nivel înalt în Ucraina. Fiul ministrului de Interne, reținut de autorități (VIDEO)

Corupție la nivel înalt în Ucraina. Fiul ministrului de Interne, reținut de autorități (VIDEO)

Fiul ministrului de Interne ucrainean a fost reținut de autorități sub acuzația de corupție. Alexander Avakov și fostul adjunct al ministrului de Interne, Serghei Cebotari, sunt suspectați că au achiziționat rucsacuri pentru MAI ucrainean, într-un dosar deschis acum doi ani.

Mai mulți angajați ai ministerului sunt anchetați pentru deturnare de fonduri. Pe Internet au apărut imagini care îl înfățișează pe fiul ministrului Arsen Avakov negociind un contract prin care se urmărea furnizarea de rucsacuri, alături de fostul adjunct al lui Avakov, potrivit deschide.md.

Presa locală a informat că la domiciliul lui Alexander Avakov s-au efectuat percheziții, iar Biroul Național Anticorupție din Ucraina continuă ancheta.

Corupție la nivel înalt în Ucraina. Fiul ministrului de Interne, reținut de autorități (VIDEO)

#DIRECT_ONE_tdcst3#

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său