Crimă oribilă peste Prut. Un bărbat și-a ucis cele două fiice și pe soție într-o criză de gelozie (VIDEO)

Crimă oribilă peste Prut. Un bărbat și-a ucis cele două fiice și pe soție într-o criză de gelozie (VIDEO)

Crimă teribilă în satul Hîrova, din Republica Moldova. Un bărbat de 36 de ani şi-ar fi ucis cele două fiice de 4 şi 12 ani şi pe soţie, după care şi-a pus capăt zilelor, informează B1 TV. Şi asta, se pare, din cauza geloziei, spune sora ucigaşului.

Corpurile celor trei victime, mamă şi două fiice, au fost găsite zăcând pe pat, de sora celui care le-a luat zilele. Femeia a fost cea care a sunat la poliţie.

Medicul legist spune că moartea celor trei a survenit miercuri spre joi şi că pe corpuri au fost gasite urme de moarte violentă, potrivit PROTV Moldova.

Poliţiştii din raionul Călăraşi spun că au fost anunţaţi cu privire la aceasta crima abia aseară. Oamenii legii mai spun că bărbatul și-ar fi strangulat familia, după care s-a sinucis.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul ar fi recurs la acest gest, însă sora ucigaşului le-a povestit polițiștilor că soția fratelui său, în vârstă de 32 de ani, s-a întors recent din Israel, acolo unde muncea de doi ani. Fratele său era gelos pe ea și nu își mai dorea ca aceasta să plece din nou peste hotare și o ruga să rămână acasă.

Crimă oribilă peste Prut. Un bărbat și-a ucis cele două fiice și pe soție într-o criză de gelozie

#DIRECT_ONE_9h5nqi#