Cursă Tarom cu probleme: Peste 200 de pasageri, inclusiv români, blocați în Tenerife

Cursă Tarom cu probleme: Peste 200 de pasageri, inclusiv români, blocați în Tenerife
Peste 200 de pasageri, printre care şi români sunt blocaţi de mai bine de o zi pe aeroportul din Tenerife.  Avionul comaniei Tarom Airbus A310 care trebuia să aterizeze ieri seară la ora 21:20 la...

Peste 200 de pasageri, printre care şi români sunt blocaţi de mai bine de o zi pe aeroportul din Tenerife.

 Avionul comaniei Tarom Airbus A310 care trebuia să aterizeze ieri seară la ora 21:20 la Bucureşti, se află încă la Tenerife din cauza unor probleme tehnice, care nu au putut fi remediate pe loc.

Deocamdată nu sunt cunoscute cauzele defecţiunii. Se ştie doar că o echipă de specialişti români va pleca astăzi în Tenerife pentru a încerca să remedieze problema.

Compania Tarom şi-a cerut scuze de la pasageri şi spune că aceştia  au fost cazați peste noapte, la hotel, costurile fiind suportate de compania aeriană.

Pasageri blocați în Tenerife

Embed: " />
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)