CUTREMUR DEVASTATOR în urmă cu puțin timp! Sunt zeci de VICTIME! Specialiștii așteaptă replici PUTERNICE

CUTREMUR DEVASTATOR în urmă cu puțin timp! Sunt zeci de VICTIME! Specialiștii așteaptă replici PUTERNICE

Uncutremur puternic a avut loc în China, în urmă cu scurt timp!

Potrivit primelor informații,o persoană a murit, alte 63 au fost rănite, iar alte câteva sute sunt date dispărute, scriefanatik.ro.

Seismul cu magnitudinea de 5,4 pe sara Richter a avut loc la ora locală 6:42, în sud-vestul Chine, în provincia Sichuan.Cutremurul a afectat 63 de orașe, potrivit Biroului de gestionare a situațiilor de urgență din Neijiang.

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚULÎN LACRIMI

Epicentrul, cu o adâncime de 10 km, a fost localizat la 29,55 grade latitudine nordică și 104,79 grade longitudine estică, potrivit China Earthquake Networks Center.Numărul morților ar putea crește, din păcate, deoarece căutările de supraviețuitori sunt în plină desfășurare

Numărul de rezidenți locali afectați de cutremur a crescut la 10.883. Un total de 132 de case s-au prăbușit după cutremur, 161 de case fiind puternic afectate, iar alte 4.880 au fost ușor avariate de cutremur, potrivit autorităților chineze.

RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELEIMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMÂNIA E ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Provincia Sichuan a fost grav afectată de cutremure în ultimii ani. Cel mai puternic seism a avut loc în anul 2008, când au murit aproape 70 de mii de oameni și dispariția a altor peste 18 mii. Seismul a avut magnitudinea de 7,9 grade Richter și a avut loc pe data de 12 mai, în jurul orei locale 14:28.

Tags: