Italia, DEVASTATĂ de CUTREMURE! Peste 1.000 de seisme au lovit în plin după ce vulcanul Etna a erupt (VIDEO)

Italia, DEVASTATĂ de CUTREMURE! Peste 1.000 de seisme au lovit în plin după ce vulcanul Etna a erupt (VIDEO)

Italia este scena unui lung şir de cutremure! Etna a început să erupă luni şi a provocat prăpăd: peste 1.000 de seisme s-au produs după ce vulcanul s-a trezit la viaţă.

Cel mai puternic dintre acestea, cu o magnitudine de 4,8 pe Richter şi produs la o adâncime de mai puţin de un kilometru, a provocat daune unei biserici şi mai multor clădiri din localitatea Santa Venerina, relatează stirileprotv.ro.

28 de oameni au suferit răni uşoare şi un bătrân de 80 de ani a fost scos teafăr de sub dărâmăturile unei case.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Emilio Messina / Youtube)

Seismul a provocat fisuri importante inclusiv unei autostrăzi, care a fost închisă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: ShantiUniverse / Youtube)

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Tags:
Ultima oră
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut